RVO_01a.jpgRVO_02a.jpgRVO_03a.jpg

KWO

Welkom op de website van het Komité Wielerronde van Oostzaan. De website waar u allerlei informatie kunt vinden over het verleden, heden en de toekomst van de Ronde van Oostzaan. Een website die u in aanloop naar de ronde op de hoogte houdt.

Lees verder

Nieuwsbrief

In de aanloop naar de ronde houden we u ook op de hoogte door middel van een nieuwsbrief. We hebben eind juni een nieuwe nieuwsbrief rondgestuurd. U kunt deze hier als PDF downloaden, mocht u hem gemist hebben.

Programma

De 46e ronde van Oostzaan staat voor 5 augustus 2018 op de kalender. Ons programma ligt reeds ter goedkeuring bij de KNWU en zal binnenkort op de wielerkalender te zien zijn. Via de link hieronder kunt u t.z.t naar meer informatie m.b.t. het programma doorklikken. We verwachten weer een mooie en attractieve wielermiddag op ons parcours in Oostzaan.

 

Lees verder

 

Het Wielercafé

Deze rubriek wordt periodiek gevuld door "wielerdier" Gerrie Hulsing. Zijn ‘pennenvruchten’ op deze site zijn geheel gericht op de Ronde van Oostzaan, Oostzaanse renners/sters, anekdotes maar óók komen algemene, regionale wielersportzaken en personen aan bod.

Deel 37 van het Wielercafé staat online. Een blik op de Giro van 2018.

Lees verder

Twitter

Loading..


Design Aart Geesink.nl Joomla! template based on Joomla templates by a4joomla